AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten yere bakmak

Kahve falında gökten yere bakmak

Kahve falında gökten yere bakmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, müjdeli haberler alacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında gökten yere bakmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında gökten yere bakmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Kahve falında göğe bakmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Kahve falında gökten yere düşmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer gök görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerle göğün birleştiğini görmek güzel davetler alacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökten yere inmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yere bakmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, şansın önünün kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere bakmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir