AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek okşamak

Kahve falında göbek okşamak

Kahve falında göbek okşamak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, borçlarını bitireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, makamının yükseleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında göbek okşamak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında göbek okşamak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını okşamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü okşamak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında kadını okşamak işiyle nam salacağına, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında köpek okşamak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak hane içindeki huzurunun bozulacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın başını okşamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını okşamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir