AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını okşamak

Kahve falında bir kadını okşamak

Kahve falında bir kadını okşamak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, büyük sorunların yaşanacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını okşamak gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Kahve falında kadın memesi okşamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın bacağı okşamak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını okşamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kadının memelerini okşamak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın okşamak yeni bir eve taşınacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını okşamak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kişinin şansının artacağına yorulur.

Kahve falında kaplan okşamak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun başını okşamak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir