AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek kaşımak

Kahve falında göbek kaşımak

Kahve falında göbek kaşımak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında göbek kaşımak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında göbek kaşımak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasını kaşımak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında baş kaşımak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kaşımak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına alamet eder.

Kahve falında el kaşımak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sırt kaşımak içine düşen fesada yeniliceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir