AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş kaşımak

Kahve falında baş kaşımak

Kahve falında baş kaşımak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında baş kaşımak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Kahve falında baş kaşımak rızkın kesilmeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında ayağını kaşımak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında saç kaşımak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında göz kaşımak kazancın yar yarıya düşeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elini kaşımak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir