AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek göbek bağı görmek

Kahve falında bebek göbek bağı görmek

Kahve falında bebek göbek bağı görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek göbek bağı gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek zor günlerin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek bağı kesilmemiş bebek görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında bebek göbek bağı görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında göbek bağı kesmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında göbek bağı görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ayakkabı bağı görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma bağı görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı bağı almak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir