AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğin göbek bağını bağlamak çaresizleşeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin göbek bağını görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi göbek bağını görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında göbek bağını kesmek itibarının ve makamının artacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek bağının kesildiğini görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı bağını bağlamak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir