AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysi giymek

Kahve falında giysi giymek

Kahve falında giysi giymek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giysi giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında kadın giysisi giymek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının giysisini giymek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında güzel giysi giymek başarının adım adım yaklaşacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında giysi giymek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir