AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının giysisini giymek

Kahve falında başkasının giysisini giymek

Kahve falında başkasının giysisini giymek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının giysisini giymek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında birinin giysisini giymek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker giysisi giymek rakiplerin geride bırakılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında giysi giymek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bol giysi giymek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işarettir.

Kahve falında güzel giysi giymek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni giysi giymek kazanç elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir