AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye giysi giydirmek

Kahve falında ölüye giysi giydirmek

Kahve falında ölüye giysi giydirmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerin biteceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü giysisi giymek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının giysisini giymek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak giysi giymek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel giysi giymek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol giysi giymek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir