AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin giysisini giymek

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Kahve falında ıslak giysi giymek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi giysi giymek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı giysi giymek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek giysi giymek yeteneklerini geliştirmeye, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında güzel giysi giymek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir