AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün giysilerini giymek

Kahve falında ölünün giysilerini giymek

Kahve falında ölünün giysilerini giymek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölü giysisi giymek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün giysisini giymek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek aksiliklerin yaşanacağına, çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında bol giysi giymek huzurunun yerine geleceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında giysiyi ters giymek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker giysisi giymek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir