AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın giysisi giymek

Kahve falında kadın giysisi giymek

Kahve falında kadın giysisi giymek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın giysisi giymek gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın giysisi giymek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah giysili kadın görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz giysili kadın görmek evini ve ailesini unutacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın giysisi görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında giysi giymek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında ipek giysi giymek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi giysi giymek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dertlerinin şifasını bulacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir