AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün giysisini giymek

Kahve falında ölünün giysisini giymek

Kahve falında ölünün giysisini giymek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, şansının kendinden yana olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü giysisi giymek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, parasının ve malının da artacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi giysi giymek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin giysisini giymek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında yeni giysi giymek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir