AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, hayatının daha kolay olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zararların üst üste geleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında bi yere gitmek istemek hayal kırıklığına, haksızlıklara da karşı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek yaşadığı darlığın son bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına tabir olunur.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalettir.

Kahve falında istediğin yere gitmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin yere gidememek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir