AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin yere gitmek

Kahve falında istediğin yere gitmek

Kahve falında istediğin yere gitmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında istediği yere gidememek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında istediğin yere gitmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, önemli sorumluluklar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında istediğin yere gidememek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, seyahatlere katılacağına inanılır.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek bir süre sıkıntı çekeceğine, geride bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir