AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir yere gitmek

Kahve falında istediğin bir yere gitmek

Kahve falında istediğin bir yere gitmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında istediğin yere gidememek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine inanılır.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Kahve falında istediğin yere gitmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında istediği yere gidememek çok rahat bir hayata adım atacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir