AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında istediği yere gidememek haneye bolluk ve bereket dolacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek konforunu ve rahatını yitireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında istediğin yere gitmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bi yere gitmek istemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek büyük atılımlarda bulunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin yere gidememek çok büyük çalışmalara girileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir