AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin yere gidememek

Kahve falında istediğin yere gidememek

Kahve falında istediğin yere gidememek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, bolluk ve bereket göreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında istediğin yere gidememek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında istediğin yere gidememek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi yere gitmek istemek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek nefsine yenileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında istediğin yere gitmek çirkin bir iş yapmaya, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir