AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında istediğin yere gitmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, gülmeye hasret kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bi yere gitmek istemek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Kahve falında istediğin yere gidememek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında istediği yere gidememek başına tekin olmayan olayların geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek yol alacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir