AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere gitmek istemek

Kahve falında bi yere gitmek istemek

Kahve falında bi yere gitmek istemek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kişinin rahat nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bi yere gitmek istemek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Kahve falında istediği yere gidememek hayattan yana umudunun kırılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin bir yere gitmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok istediğin bir yere gitmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gitmek istediğin yere gidememek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin yere gitmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bi yere gitmek istemek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında istediğin yere gidememek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir