AnaSayfa / Genel / Kahve falında gırgır yapmak

Kahve falında gırgır yapmak

Kahve falında gırgır yapmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gırgır yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında gırgır yapmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gırgır görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini altına yapmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir