AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, işlerin başına geçeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, maddi gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine rivayet eder.

Kahve falında mağazada alışveriş yapmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek için alışveriş yapmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında bebek alışverişi yapmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir