AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan yapmak

Kahve falında patlıcan yapmak

Kahve falında patlıcan yapmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan yapmak gördüyseniz:

  • Net olmamanız veya kendi araştırmanızı kendiniz yapmamanız durumunda yanlış bilgiler edinebilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında patlıcan yapmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcanlı börek yapmak iş yeri sahibi olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında patlıcan yıkamak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet eder.

Kahve falında patlıcan dolma görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan çalmak hayal kırıklığı yaşanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan vermek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, işyerini kapatacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan musakka görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir