AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletini altına yapmak

Kahve falında tuvaletini altına yapmak

Kahve falında tuvaletini altına yapmak geçim zorluğundan kurtulacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini altına yapmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük tuvaletini altına yapmak haksızlıklara maruz kalınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini altına yapmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında altına büyük tuvalet yapmak günahlarından tövbe etmeye, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında altına tuvaletini yapmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında altına tuvalet yapmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ticarette öne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir