AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herkesin rahat edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yapmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye yemek yapmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle zina yapmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yolculuk yapmak refah düzeyinin düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle kahvaltı yapmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle alışveriş yapmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir