AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok üzüntü duyulacağına, geniş bir ev satın alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Kahve falında çamurlu suyla banyo yapmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çamur banyosu yapmak asık yüzlerin güleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurla banyo yapmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suyla banyo yapmak birbirlerine her konuda destek olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir