AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında girdiğin sınavı görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sınava girdiğini görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir