AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında girdiği sınavı kazanmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sınava girdiğini görmek külfetinin ve yükünün artacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında girdiği sınavı kazanamamak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında girdiğin sınavı kazanamamak parasını dikkatli harcayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir