AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girdiğini görmek

Kahve falında sınava girdiğini görmek

Kahve falında sınava girdiğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında girdiğin sınavı görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında girdiği sınavı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sınava girdiğini görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında girdiği sınavı kazanamamak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yollarını ayıracağına delalettir.

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı kazandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir