AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, doğru yolu bulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Kahve falında okulda sınava girdiğini görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sınava girdiğini görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işarettir.

Kahve falında girdiğin sınavı görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında girdiğin sınavı kazanamamak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında girdiği sınavı kazanmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı kazandığını görmek ona kavuşacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir