AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek kötü ve zor günler geçireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulur.

Kahve falında girdiği sınavı görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sınava girdiğini görmek birçok iş kapısının açılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek kendisine uğur getireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında girdiği sınavı kazanamamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sınava girdiğini görmek çok para kazanacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli sınava girdiğini görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Kahve falında girdiği sınavı kazanmak çekilen zahmetin sona ereceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir