AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında girdiğin sınavı kaybetmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında girdiği sınavı kaybetmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Kahve falında girdiğin bir sınavı kaybetmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sınava girdiğini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında girdiğin sınavı görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Kahve falında sürekli sınava girdiğini görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir