AnaSayfa / Genel / Kahve falında girdiği sınavı görmek

Kahve falında girdiği sınavı görmek

Kahve falında girdiği sınavı görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kısmetinin açık olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, maddi varlığının çoğalacağına, muradın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında girdiği sınavı gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet eder.

Kahve falında girdiği sınavı kazandığını görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sınava girdiğini görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında girdiği sınavı görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sınava girdiğini görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında girdiği sınavı kazanmak ön planda kalmayı sağlayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir