AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezi balonu görmek

Kahve falında gezi balonu görmek

Kahve falında gezi balonu görmek işlerini düzene sokacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında gezi balonu gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında gezi balonu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında okul gezisine gitmek işinde terfi alacağına, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geziye çıktığını görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gezi teknesi görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak insanlardan bir süre uzak duracağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turistik gezi yapmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında topluca geziye gitmek ettiği zararları telafi edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında okulla geziye gitmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir