AnaSayfa / Genel / Kahve falında turistik gezi yapmak

Kahve falında turistik gezi yapmak

Kahve falında turistik gezi yapmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turistik gezi yapmak gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Kahve falında turistik gezi yapmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında turistik yer görmek darda kalacağına, hayatını yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında geziye çıktığını görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Kahve falında geziye çıkmak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gezi teknesi görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekne gezisi görmek sıkıntı çekeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında topluca geziye gitmek ticarette ilerleyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir