AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluca geziye gitmek

Kahve falında topluca geziye gitmek

Kahve falında topluca geziye gitmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında topluca geziye gitmek gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Kahve falında topluca geziye gitmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında okul gezisine gitmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet eder.

Kahve falında okulla geziye gitmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yat gezisi görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında gezi teknesi görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gezi balonu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir