AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulla geziye gitmek

Kahve falında okulla geziye gitmek

Kahve falında okulla geziye gitmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, rızkının da çoğalacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulla geziye gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında okul gezisine gitmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında okulla geziye gitmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında topluca geziye gitmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında geziye katılmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında geziye çıktığını görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gezi düzenlemek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir