AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul gezisine gitmek

Kahve falında okul gezisine gitmek

Kahve falında okul gezisine gitmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında okul gezisine gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında okulla geziye gitmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında okul gezisine gitmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işarettir.

Kahve falında topluca geziye gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında gezi balonu görmek prestij kazanacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulur.

Kahve falında gezi düzenlemek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında gezi teknesi görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yüzünün kızaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir