AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezi teknesi görmek

Kahve falında gezi teknesi görmek

Kahve falında gezi teknesi görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, işlerinin ağırlaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gezi teknesi gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında tekne gezisi görmek önün açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gezi teknesi görmek zor durumlarda kalacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında gezi balonu görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geziye çıkmak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında geziye katılmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında topluca geziye gitmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yat gezisi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir