AnaSayfa / Genel / Kahve falında geziye çıktığını görmek

Kahve falında geziye çıktığını görmek

Kahve falında geziye çıktığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geziye çıktığını gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında geziye çıktığını görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek onu doyasıya yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekne gezisi görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında geziye katılmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulla geziye gitmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Kahve falında gezi balonu görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, parasal durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yat gezisi görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir