AnaSayfa / Genel / Kahve falında gezegen düştüğünü görmek

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, zorluklarının kalmayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gezegen düştüğünü gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uranüs gezegenini görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek borçlarının azalacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında venüs gezegeni görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gezegenleri görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında gezegen görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir