AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, büyük takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olmak huzurunun bozulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında başka gezegen görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka gezegene gitmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir