AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, darlığa düşmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve gezegenleri gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sözünde duracağına işarettir.

Kahve falında merkür gezegenini görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında neptün gezegeni görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzayda gezegenleri görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mars gezegenini görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tüm gezegenleri görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, sıkıntılarını atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir