AnaSayfa / Genel / Kahve falında venüs gezegeni görmek

Kahve falında venüs gezegeni görmek

Kahve falında venüs gezegeni görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, malının, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında venüs gezegeni gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında yeni gezegen görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında merkür gezegenini görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gezegen düştüğünü görmek hayır getirecek yollara girileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gezegenleri görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mars gezegenine gitmek yeni kararlar alınacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında venüs gezegeni görmek hayatın yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir