AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik pişirmek

Kahve falında geyik pişirmek

Kahve falında geyik pişirmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zorluklarının son bulacağına, dileklerinin de kabul olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında geyik pişirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Kahve falında geyik pişirmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında geyik yavrusu yakalamak başka insanları aldatmasına engel olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik postu görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta geyik görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında geyik avlamak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet eder.

Kahve falında geyik kovaladığını görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik kovalamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyik avladığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir