AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik postu görmek

Kahve falında geyik postu görmek

Kahve falında geyik postu görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında geyik postu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında geyik postu görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi postu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında posteki görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında domuz postu görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek postu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı postu görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz post görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yılan postu görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir