AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında geyiğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında geyiğin öldüğünü görmek isteklerini yerine geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyik öldüğünü görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik öldürmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru geyik görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında geyik olmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına inanılır.

Kahve falında koşan geyik görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik binmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında hamile geyik görmek işlerinin kolaylaşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir