AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani geyik görmek

Kahve falında yabani geyik görmek

Kahve falında yabani geyik görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yolunun açılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani geyik gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında yabani geyik görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında yabani gül görmek ün salacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yabani ayı görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabani armut görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani arı görmek kendisini işine vereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabani ot toplamak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir