AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz geyik görmek

Kahve falında beyaz geyik görmek

Kahve falında beyaz geyik görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kazancının tükenmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok yükseleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz geyik gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında beyaz geyik görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işaret eder.

Kahve falında geyik binmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geyik görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan geyik görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük geyik görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında dağda geyik görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geyikler görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında geyik sesi duymak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir